Beste oldtimer huren in Twente op Kever Mobile

Wij zijn een gerenommeerd en betrouwbaar bedrijf met 25 jaar expertise in het huren en verkopen van Beetle Cabrio. We kunnen goede aanbevelingen doen op basis van onze ervaring. Hier ben je.

Als u een huurauto van Oldtimer wilt kopen of zoeken, bent u bij ons aan het juiste adres.

Als u op zoek bent naar een keververhuur in Twente, een oude kever, koopt een kever, koopt kevercomponenten, en huurt een kever, dan zijn we er voor u. Wij kunnen u voorzien van Oldtimer verhuur of trouwauto Twente verhuur.

In vergelijking met andere voertuigen in zijn klasse, de VW Beetle’s betrouwbaarheid is altijd vrij goed jaar na jaar geweest. Volkswagen Beetles wordt nu beoordeeld als “bovengemiddeld” in de compacte klasse, met een score van 4 op 5. Andere indelingbureaus beoordeelden VW Kever als bovengemiddeld.

In het algemeen is een Oldtimer-auto een auto die ten minste 25 jaar oud is; het algemene concept is echter dat een ouder voertuig met historische betekenis kan worden verzameld en gerehabiliteerd in plaats van vernietigd. Klassieke auto’s vormen een kleiner onderdeel van de autocollectie.

Onze kevers verhuur auto’s

Onze VW Beetle convertibles zijn beschikbaar voor Wedding Car Rental, een weekendje weg, of een dagje uit, maar we kunnen ook een familiebijeenkomst of een werkreis aan. We kunnen een converteerbare VW Beetle voor uw trouwauto Twente behoeften, een weekendje weg, of een dagtocht; we kunnen zelfs een Beetle rally of een zakelijke uitje bieden. Rijden kan alleen of met een bestuurder indien gewenst.

Wij bieden dag uitjes en weekend verhuur in Beetle convertibles door heel Nederland en over de grens. Laat u rijden tegen een vaste prijs of alleen rijden en profiteer van onze exclusieve pick-up service, die uw zorgen over de auto in het donker zal verminderen. Alle converteerbare kevers zijn zorgvuldig onderhouden en zijn in showroom conditie.

Om huurredenen zijn de converteerbare modellen van de Volkswagen Beetle volledig verzekerd. We zijn ook verheugd om suggesties te doen voor de meest pittoreske routes. We hebben 25 converteerbare VW Beetles in praktisch elke kleur beschikbaar. Wij huren Kever limousines (Extended Beetles), kevers convertibles, VW T2 bussen en VW T1 bussen via onze huurservice. Ze zijn de beste optie voor uw Oldtimer Huren Twente eisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *